• OSRS

Witamy na stronie Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Referendarzy Sądowych - organizacji istniejącej od 1999r.
Zapraszamy referendarzy sądowych zatrudnionych w sądach powszechnych i w sądach administracyjnych, a także wszystkich zainteresowanych wspieraniem naszych działań, do zapoznania się z materiałami zamieszczonymi na stronie i zaangażowanie się w działalność Stowarzyszenia.

Zarząd Stowarzyszenia

Polityka Prywatności serwisu www.referendarz.pl

Zarząd Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Referendarzy Sądowych zawiadamia, że w dniu 8 czerwca 2019 roku (sobota) o godzinie 15:00 w Krakowie w sali numer K-711 w budynku Sądu Okręgowego w Krakowie przy ulicy Przy Rondzie 7 (lokalizacja może uleć zmianie), odbędzie się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia.

Przewidywany jest następujący porządek obrad:

1.przedstawienie i zatwierdzenie:

- sprawozdania z działalności Zarządu i Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia za 2018 rok

- sprawozdania finansowego za 2018 rok

- głosowanie nad udzieleniem absolutorium dla Zarządu i Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia z wykonanych w 2018 roku obowiązków

- wybór Zarządu i Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia w związku z upływem kadencji

2.ustalenie dalszych kierunków działania Stowarzyszenia oraz omówienie spraw bieżących i zgłoszonych propozycji.

Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące porządku obrad Walnego Zebrania a także potwierdzenie zamiaru przybycia na termin Zebrania proszę kierować na podany adres siedziby Stowarzyszenia lub na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 5 czerwca 2019 roku.

W przypadku braku możliwości osobistego przybycia na wskazany powyżej termin Zebrania, dopuszcza się reprezentację i głosowanie na Zebraniu przez pełnomocnika na podstawie udzielonego pisemnie pełnomocnictwa.

Zarząd OSRS