Witamy na stronie Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Referendarzy Sądowych - organizacji istniejącej od 1999r.
Zapraszamy referendarzy sądowych zatrudnionych w sądach powszechnych i w sądach administracyjnych, a także wszystkich zainteresowanych wspieraniem naszych działań, do zapoznania się z materiałami zamieszczonymi na stronie i zaangażowanie się w działalność Stowarzyszenia.

Zarząd Stowarzyszenia

Zarząd Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Referendarzy Sądowych zawiadamia, że w dniu 3 czerwca 2017 roku (sobota) o godzinie 13:00 w Krakowie w sali numer K-711 w budynku  Sądu Okręgowego w Krakowie przy ulicy Przy Rondzie 7, odbędzie się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia.
Przewidywany jest następujący porządek obrad:
1.przedstawienie i zatwierdzenie:
- sprawozdania z działalności Zarządu i Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia za 2016 rok
- sprawozdania finansowego za 2016 rok
- głosowanie nad udzieleniem absolutorium dla Zarządu i Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia z wykonanych w 2016 roku obowiązków
2.wybór Zarządu i Komisji Rewizyjnej w związku z upływem kadencji
3.ustalenie dalszych kierunków działania Stowarzyszenia oraz omówienie spraw bieżących i zgłoszonych propozycji.
Wszelkie uwagi i wnioski dotyczące porządku obrad Walnego Zebrania a także potwierdzenie zamiaru przybycia na termin Zebrania proszę kierować na podany adres siedziby Stowarzyszenia lub na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  do dnia 30 maja 2017 roku.
W przypadku braku możliwości osobistego przybycia na wskazany powyżej termin Zebrania, dopuszcza się reprezentację i głosowanie na Zebraniu przez pełnomocnika na podstawie udzielonego pisemnie pełnomocnictwa.
Zarząd OSRS